Van Der Valk Den Bosch

Een eigentijds en luxueus ingericht hotel vlakbij Den Bosch, dat is wat u kunt verwachten wanneer u er voor kiest om een verblijf te boeken in het Van Der Valk Den Bosch aan de Bosscheweg 2 te Vught. Dit hotel restaurant ziet er niet alleen imposant uit van buitenaf, daarnaast beschikt het ook nog eens over zeer grote kamers. Niemand zit tijdens zijn of haar vakantie graag op een kleine kamer zonder veel bewegingsvrijheid. Wel, in dat geval bent u bij het hotel Van Der Valk Den Bosch zeker en vast aan het juiste adres. Dit hotel beschikt over riante kamers die ook nog eens zijn voorzien van alle moderne comfort. Vooral voor liefhebbers van moderne en stijlvolle kamers is het hotel Van Der Valk Den Bosch dan ook beslist een aanrader.
U kunt heerlijk ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant of aan de pianobar, nadat u lekker heeft gesport in de fitnesszaal. Er is gratis WiFi, gratis parkeren en er zijn suites en familiekamers beschikbaar. Zelf gebruikt Van der Valk de beschrijvingen: Welness, Design, Luxe en Secret hotel.

Voorzieningen Van der Valk Den Bosch: Diverse zalen ter beschikking

Van der Valk Den Bosch terrasNiet alleen vakantiegangers, maar ook zakenmensen maken maar wat graag gebruik van de mogelijkheden van het hotel Van Der Valk Den Bosch. Dat is ook niet zo vreemd, want het hotel beschikt over een groot aanbod aan diverse vergaderzalen, airconditioning, wasserij en roomservice. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van een vergaderkamer vanaf 2 personen, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor een zeer uitgebreide vergaderruimte waar u kunt rekenen op een capaciteit tot zomaar even 300 mensen. Het mag duidelijk zijn, wanneer u voor zakelijke doeleinden op zoek bent naar een hotel in de omgeving van Den Bosch, dan kan het Van Der Valk Den Bosch zeker en vast een aanrader zijn! Na het sluiten van een nieuwe deal kunt u hierop proosten in het Café of het terras.
Voor families zijn er familiekamers in dit kind vriendelijk hotel.

Diverse arrangementen

Als gast van dit hotel kunt u niet alleen rekenen op een mooie en eigentijdse infrastructuur, daarnaast beschikt u eveneens over de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ruim aanbod aan arrangementen. Het gaat daarbij doorgaans om bijvoorbeeld een fietsarrangement. Dit arrangement biedt u de mogelijkheid om een fiets te huren en een onvergetelijke trip te maken door de directe omgeving van de stad. Bent u niet naar Den Bosch gekomen om alleen maar de binnenkant van uw hotelkamer te zien? Ook dan bent u bij dit hotel beslist aan het juiste adres!