Formule 1 hotel Nederland

Een formule 1 hotel Nederland, ook wel 30 euro ibis budgethotels genoemd, zijn o.a. te vinden langs de snelweg en in steden als F1 hotel Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Zandvoort. Via onderstaande zoekbox kun je ook goedkope B&B’s (bed and breakfasts, pensions, hostels en appartementen vinden!

Booking.com

Vestigingen

Er zijn momenteel 18 ibis budget hotels in Nederland, verspreid over verschillende steden en regio’s, waaronder:

 1. Amsterdam City South
 2. Amsterdam Airport Schiphol
 3. Vliegveld Rotterdam The Hague Airport
 4. Den Haag Scheveningen
 5. Den Haag Centrum
 6. Leiden Centrum
 7. Utrecht
 8. Haarlem City
 9. Hoofddorp
 10. Zaandam
 11. Maastricht Airport
 12. Eindhoven Airport
 13. Venlo
 14. Tilburg
 15. Groningen City
 16. Arnhem
 17. Nijmegen
 18. Zwolle

Deze goedkope hotels bieden over het algemeen betaalbare accommodatie met eenvoudige kamers en basisvoorzieningen. Ze zijn vooral geschikt voor reizigers die op zoek zijn naar budgetaccommodatie tijdens hun verblijf in Nederland.

De Formule 1 keten staat sinds jaar en dag bekend als één van de voordeligste manieren om te verblijven in eigen land. Veel mensen die bijvoorbeeld even een weekendje door willen brengen in bijvoorbeeld Amsterdam, maar daar niet veel geld voor wensen uit te geven kunnen er bijvoorbeeld probleemloos voor kiezen om een verblijf in een Formule 1 hotel te boeken. Wanneer je van plan bent om bijvoorbeeld een stad als Amsterdam te bezoeken, dan spreekt het voor zich dat je niet zoveel tijd zal doorbrengen in je f1 hotel. Net omwille van die reden willen de meeste reizigers dan ook graag zo voordelig mogelijk verblijven op hun bestemming. Anderzijds is de kans ook bestaande dat je als Nederlander gewoon naar een ander land bent verhuisd en dat je terug op vakantie wil naar Nederland. Ook in dat geval kan een goede accommodatie zoals een Formule 1 hotel voor jou de oplossing betekenen.Booking.com

De voordelen van een Formule 1 hotel Nederland

Aan het boeken van een verblijf in een Formule 1 hotel Nederland zijn tal van verschillende interessante voordelen verbonden. De kostprijs is uiteraard het grootste voordeel. Omdat de faciliteiten van Formule 1 hotels tot een absoluut minimum zijn herleid kan men er voor zorgen dat de kostprijs ten allen tijde zo beperkt mogelijk wordt gehouden. Dat zorgt er voor dat een verblijf boeken in een Formule 1 hotel bijzonder interessant is voor alle mensen die op zoek zijn naar een mogelijkheid om voordelig op vakantie te gaan of gewoon te overnachten op weg naar hun vakantiebestemming. Het enige waar je steeds rekening mee dient te houden is het feit dat er nooit een private badkamer is voorzien. Gasten die verblijven in een kamer in een Formule 1 hotel Amsterdam dienen dan ook ten allen tijde gebruik te maken van gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. Anderzijds wordt je als gast in één van deze accommodaties wel weer iedere morgen voorzien van een stevig ontbijt waardoor de dag meteen goed wordt gestart. Het mag duidelijk zijn, aan het boeken van een hotel overnachting in een Formule 1 hotel Nederland zijn heel veel interessante voordelen verbonden.

Aangezien de enige 2 f1 hotels in Nederland zijn gesloten en er geen formule 1 hotels meer zijn, zou je een Campanile, Etap (Ibis budget) of een van der Valk hotel kunnen overwegen.

Formule1 hotel Jönköping.jpg
Formule1 hotel Jönköping” door ArrtoEigen werk. Licentie CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.