Van Der Valk vliegveld Düsseldorf

Booking.com

Düsseldorf is een bijzonder aantrekkelijke en populaire Duitse grootstad. Veel mensen bezoeken de stad zelfs om van daaruit bijvoorbeeld naar één of andere verre bestemming te vliegen. Het aanbod aan vluchten vanaf Düsseldorf Airport (DUS) is dan ook aanzienlijk en behoort zomaar tot het beste aanbod van Europa. Wanneer u vanuit Dusseldorf naar uw vakantiebestemming wil vliegen kunt u er eventueel voor kiezen om een verblijf te boeken in een hotel nabij de luchthaven. Op deze manier ontloopt u eventuele files en voorkomt u dat u te laat komt voor uw vlucht. Wanneer u dit wel interessant lijkt kan het vd Valk vliegveld Düsseldorf voor u de perfecte oplossing bieden. Deze accommodatie ligt op slechts 3 km van het vliegveld langs de snelwegen A44 en A52 aan de oostkant van het vliegveld.

Park, Sleep & Fly arrangement

Overnachten langs de snelweg in een vd Valk, vlakbij luchthaven Düsseldorf, inclusief 14 dagen gratis parkeren in de parkeergarage, gratis transfer naar de luchthaven, gratis gebruik van fitness- en wellness faciliteiten en gratis WIFI internetverbinding. Dat kan met de Park, Sleep & Fly arrangement. Lekker uitgerust aankomen op het vliegveld en ontspannen aan je vakantie of zakenreis beginnen.

194 luxe kamers

vd Valk Düsseldorf Airporthotel

Het van Der Valk Airporthotel Düsseldorf beschikt over een totaal van maar liefst 194 luxe kamers. Deze kamers zijn onderverdeeld in verschillende types. De standaard kamers bieden u alles wat u nodig heeft tijdens een voordelige overnachting in de directe nabijheid van de luchthaven. Wilt u echter voor een langere tijd in het hotel blijven of heeft u nood aan een beetje extra ruimte, dan bestaan ook daar ruim voldoende mogelijkheden voor. Tegenwoordig is het verder voor erg veel vakantiegangers van belang dat ze over een draadloze internetverbinding in hun kamer beschikken. Wel, ook dat is bij Van Der Valk Düsseldorf geen probleem. Alle gasten kunnen tijdens hun verblijf namelijk genieten van een gratis Wi-Fi verbinding.

Restaurant en hotelbar

Gasten van het Van Der Valk Düsseldorf kunnen steeds genieten van de faciliteiten die door het hotel worden aangeboden. Eén van die faciliteiten is uiteraard het riante restaurant dat haar gasten voorziet van een ruime keuze aan maaltijden. U kunt hier heerlijk dineren, maar ook het ontbijt van het hotel wordt hier gereserveerd. Het ruime aanbod aan mogelijkheden zorgt er ook dan voor dat iedereen een ontbijt zal kunnen eten dat geheel zal weten te voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast beschikt het hotel uiteraard nog over een mooie, moderne bar waar u een aperitief kunt drinken of voor het slapengaan nog even een glaasje in kunt drinken.

Uiteraard kun je ook bij van der Valk Duitsland overnachten om de directe omgeving, bezienswaardigheden te bezichtigingen of voor een stedentrip.