Van der Valk Apeldoorn – De Cantharel

De Van Der Valk hotels zitten veelal langs de snelweg A1, waardoor je onderweg een snelle stop kunt maken tijdens je doorreis. Ze hebben over het algemeen de reputatie erg groot en imposant te zijn. Dat geldt eigenlijk in mindere mate voor het hotel dat de Van Der Valk groep heeft opgetrokken in het Nederlandse Apeldoorn. Dit hotel kenmerkt zich zelfs door een relatief ingetogen uiterlijk waardoor het zelfs perfect in het landschap kan worden geïntegreerd. Dit alles neemt echter niet weg dat u ook bij dit Van Der Valk hotel steeds kunt rekenen op een uitermate moderne infrastructuur en dat niet alleen voor wat betreft de kamers, maar ook de gemeenschappelijke ruimtes zijn een absolute lust voor het oog. Wanneer u op zoek bent naar een comfortabel en betaalbaar hotel in Apeldoorn, dan is dit hotel uiterst interessant.

Overnachten in hotel Van der Valk Apeldoorn – De Cantharel

Het van der Valk Apeldoorn ligt niet alleen dichtbij de snelweg A1, maar beschikt over een riant aanbod van maar liefst 160 sfeervolle hotelkamers. Deze kamers zijn onderverdeeld in verschillende comfortniveaus. Er zijn in eerste instantie natuurlijk de gewone hotelkamers, maar daarnaast kunnen er eveneens verschillende suites in het hotel geboekt worden. Er wordt dan ook steeds alles aan gedaan om het gasten van het vd Valk Apeldoorn zo optimaal mogelijk naar de zin te maken. Zo getuigen ook de verschillende extra faciliteiten die worden aangeboden waaronder eveneens gratis internet en dat niet alleen in de gemeenschappelijke ruimtes, maar eveneens op de kamers. Hiermee richt van der Valk zich niet alleen op vakantiegangers, maar eveneens op zakenmensen die het internet niet kunnen missen.

Kaart met ligging vd Valk Apeldoorn langs de snelweg A1

Zoals u op de kaart kunt zien ligt vd Valk Apeldoorn aan de autoweg N304, op slechts een paar honderd meter van de snelweg A1/E30.
vd Valk Apeldoor langs snelweg A1/E30

Arrangementen van der Valk Apeldoorn

Een Valk hotel zou geen vd Valk zijn wanneer deze niet zou beschikken over een behoorlijk aanbod aan mogelijke arrangementen. De arrangementen die door de Cantharel worden aangeboden zijn zeer uiteenlopend, maar staan wel grotendeels in het teken van de omgeving. De Veluwe is het hele jaar door absoluut het bezoeken waard omwille van z’n prachtige natuur en z’n sublieme uitzichten. Boek één van de arrangementen van het hotel en u geniet niet alleen van een comfortabele accommodatie, maar u kunt ook nog eens op een leuke en ontspannende manier kennismaken met de omgeving waarin de accommodatie is gelegen.