Formule 1 hotel Amsterdam

Booking.com

Wil je Amsterdam bezoeken, maar niet veel geld kwijt zijn aan het verblijf? Formule 1 hotel Amsterdam is dan de beste oplossing, maar dan moet je ook niet veel verwachten van het hotel.

De F1 hotels werden oorspronkelijk opgezet in Frankrijk en werden al heel snel populair, waardoor er steeds meer bij kwamen. Het werd al snel een internationale keten, met ketens in meerdere Europese landen. Amsterdam ligt uiteraard mooi gelegen en vlakbij ligt luchthaven Schiphol, het grootste vliegveld van Nederland.

F1 hotels lijken op Amerikaanse motels

Formule 1 hotel Amsterdam lijkt veel op de Amerikaanse motels. Ze zijn beide in principe op hetzelfde concept gericht, namelijk mensen zo goedkoop mogelijk laten verblijven. Je vind dan ook zowel F1 hotels als de Amerikaanse motels vaak terug langs de weg. Motels werden in Amerika oorspronkelijk opgezet om reizigers een goede nachtrust te bieden en stonden vaak langs de grote snelwegen. Later groeide het concept uit en werden de motels een goedkope verblijfplaats voor toeristen. De motels vind je tegenwoordig dan ook terug over heel Amerika en ze staan nu ook gewoon in de steden. Je vindt ze wel nog steeds vaak terug langs de snelwegen. In de motels vinden de gasten de basisbehoeftes. Er is een bed, toilet en een douche aanwezig, voor de rest niks. Voor het eten moeten de gasten ook zelf zorgen, want er zijn voor de rest geen andere voorzieningen.

De Formule 1 hotels vind je in Nederland (en ook Europa) vaak ook terug langs de snelwegen en ook Formule 1 hotel Amsterdam zit ook langs de snelweg. In de Formule 1 hotels vind je ook enkel de basisbehoeftes. Je krijgt een kamer met een bed en vaak een wastafel. De badkamer en toilet moeten vaak gedeeld worden met andere gasten op hetzelfde verdieping. Voor de maaltijden moet je ook buiten het hotel zijn. Door de gasten enkel van de basisbehoeftes te voorzien, kunnen ze de prijzen heel laag houden.

Lage prijzen

De Formule 1 hotel Amsterdam is ideaal voor mensen die weinig tijd in het hotel willen doorbrengen. In Amsterdam valt er dan ook veel te beleven en er is eigenlijk geen reden om in een hotel te blijven. Je kunt de hele dag doorbrengen in de stad en in de nacht lekker uit gaan. Het hotel gebruik je dan enkel om te slapen. Op deze manier zul je een hele goedkope weekend of vakantie hebben, want de prijzen voor de F1 hotel Amsterdam stellen echt niks voor. Amsterdam is wel een dure stad, dus zul je het geld extra geld wel nodig hebben. Het nachtleven zal je waarschijnlijk meer dan het hotel kosten, maar dan maak je ook echt wat mee. Voor de liefhebbers van muziek is Amsterdam dan ook de perfecte stad om uit te gaan.