Formule 1 hotel Luxemburg

Booking.com

Formule 1 hotel is een begrip als het gaat om goedkope hotels. Je vindt de F1 hotels inmiddels over heel Europa en tegenwoordig zitten ze zelfs ook in Afrika. Dat het concept zo snel is uitgegroeid tot een wereldwijde keten is niet zo gek, want veel mensen zijn op zoek naar goedkope hotels.

Formule 1 hotel begon in Frankrijk langs de snelweg, om zo reizigers een goedkope overnachting aan te bieden. Hierbij kregen de gasten echt het minimale, want het draaide allemaal om de overnachting. De gasten konden een bed en tv verwachten op hun kamer. De toilet en badkamers waren op de gang en moesten met andere gasten gedeeld worden. Ze kregen ook in de ochtend wel een heerlijk ontbijt. Het duurde ook niet lang voordat het aansloeg en het hotel had al snel een bezettingsgraad van 80%. Het groeide daarna snel uit tot een grote keten in Frankrijk en openden daarna ook Formule 1 hotel Luxemburg.

Overnachtingshotel

Formule 1 hotel Luxemburg en andere Formule hotels zijn eigenlijk overnachtingshotels, bedoelt voor reizigers. Er reizen namelijk elke jaar miljoenen mensen over de Franse snelwegen naar Frankrijks zelf of naar Spanje, Duitsland en Zweden. Onderweg kan er dan gebruikt worden gemaakt van de Formule 1 hotels, zo hoeven mensen niet in de auto slapen of de hele nacht door te blijven rijden. Ze kunnen in hotels zoals Formule 1 hotel Luxemburg lekker uitrusten en de volgende ochtend verder reizen. In de ochtend kunnen ze ook ontbijten voor maar 5 euro. F1 hotel Luxemburg word dan ook vaak gebruikt door reizigers en heeft een bezettingsgraad van maar liefst 75%.

Goedkope vakantie

Formule 1 hotel Luxemburg wordt ook gebruikt door de nieuwe generatie van vakantiegangers. Dit is de generatie van de hostels, die ook op hetzelfde concept draaien als de Formule 1 hotels. Hostels zijn bedoeld voor jongeren en diezelfde jongeren die vroeger naar hostels gingen maken nu gebruik van Formule 1 hotels. Het is een goedkoper manier van op vakantie gaan. Op vakantie ben je namelijk het meeste geld kwijt aan het hotel en de meeste mensen maken enkel gebruik van het hotel om te slapen. Als je op vakantie gaat wil je immers niet de hele dag doorbrengen in het hotel. De mensen die de hele dag actief bezig willen zijn buiten of lekker de stad willen zien, maken dan ook vaak gebruik van low budget hotels.

Ze kunnen op deze manier lekker op vakantie gaan met een kleine budget. Ze zijn dan ook vaak zo een 60% goedkoper uit en dit puur omdat ze in een goedkoper Formule 1 hotel verblijven. Het ontbijt eten ze in het hotel en de rest van de maaltijden eten ze lekker buiten de deur.